Чай Пуер витримано 30 років ШУ «Гурман» з лотосом

Чай Пуер витримано 30 років ШУ «Гурман» з лотосом

94.00 грн.
Виробник: Османтус
Модель: 000000007917
Бонусні бали: 19
Наявність: Немає в наявності
Переглянуто 128 раз(а)
Графік роботи: понеділок-п'ятниця: з 9.00 до 17.00 Субота, неділя: вихідний. Сайт працює та приймає замовлення: 24/7., замовлення оформлені у вихідні дні обробляються та відправляються у понеділок до 14.00

Основні характеристики

Чай Пуер витримано 30 років ШУ «Гурман» з лотосом

Ціна на сайті за 50 грам

  • Пуер із квітами лотоса
  • Витриманий 30 років
  • Чай має тонкий смак і аромат чистої оксамитової квітки.
  • Корисний напій для здоров'я

Чай Гурман, як вино – чим довше зберігається, тим яскравішим і насиченішим стає його смак і підвищується його цінність. Його називають – еліксир молодості!

Якщо ви ще не обрали найкращий Пуер і розмірковуєте, пити чи не пити, подивіться, які властивості має цей напій молодості та краси!

Отже, завдяки багатому хімічному складу Пуер:

  • знімає втому, бадьорить
  • прояснює свідомість, стимулює розумову діяльність
  • знижує кров'яний тиск
  • благотворно впливає на роботу серця
  • сприяє зниженню рівня холестерину в крові
  • покращує травлення
  • прискорює обмін речовин, сприяє схуднення
  • заспокоює нерви, розслаблює
  • допомагає очистити організм від шлаків та токсинів
  • нейтралізує дію алкоголю та інших отруйних речовин
  • Смак – легкий, свіжий, терпкий, солодкуватий.

Головною відмінністю пуерів є стадія ферментації, яка може займати різний час. Мікроорганізми, що беруть участь у ній, помітно змінюють хімічний склад і смакові якості чаю.

Приготування чаю:

  • Для заварювання в середньому приймають 150-200 мл води
  • Заварювання (в чайнику або гайвані) відбувається цілком традиційно - заливається гарячою водою з температурою, близькою до кипіння.
  • З моменту наполягання можливі варіанти. Найчастіше рекомендують залити першу заварку чаю буквально на кілька секунд, потім відразу зливати настій, а при повторному використанні збільшувати експозицію на 1-2 секунди щоразу. У такому режимі Пуер може витримати залежно від віку та якості від 5 до 10 заварок.
  • Зустрічаються любителі заварювання чаю з великою експозицією – за кілька хвилин. У такому разі повторне заварювання можливе не більше 1-2 разів, а отриманий настій має більш виражений смак.
  • Вживати прийнято маленькими порціями, щоб оцінити як смак, а й післясмак.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів